• Standaard header

Bluebeam

U berekent snel en eenvoudig aantallen, lengtes, oppervlakten, omtrekken en volumes vanaf uw PDF- tekening. Deze meetwaarden kan u exporteen naar Office (Excel), OpenOffice of als XML. Bluebeam heeft geen vooraf ingestelde schaal bijv. 1:100, maar deze kunt u zelf calibreren middels een bekende maat op de tekening. Zo worden kleine schaalafwijkingen vermeden, die kunnen voorkomen op papieren of gescande bouwtekeningen.

Bereken hellingen:
Op veel tekeningen komen hellingen voor bij bijv. daken, plafonds of hellingbanen. Met de functieknop ´hoek´ kunt u de hellingsgraad aangeven van een gemeten oppervlak.
Vervolgens worden de exacte berekeningen bij deze hellingen getoond.

Bluebeam Studio:
Bluebeam Studio is de perfecte documentoplossing voor gezamenlijke projecten. Met Studio, onderdeel van Bluebeam Revu, kunt u projecten altijd en overal veilig van begin tot einde digitaal beheren op een desktop, tablet of iPad, ook zonder internetverbinding.

Bluebeam Onderhoudscontract:
Update zelf uw Bluebeam-licentie
Online update aanvragen. Dit is gratis als u Bluebeam Revu 12 dit jaar hebt aangeschaft en natuurlijk bij een geldig onderhoudscontract. Klik hier voor verder uitleg onderhoudscontract.

Let op: Bluebeam Revu 2015 is niet geschikt voor Windows XP!

Bluebeam op 48 inch scherm:
Lees hier meer hoe u met Bluebeam kan werken in combinatie met 48 inch monitor

Veilig samenwerken:
Alle projectbestanden, plus sessie-PDF’s en markeringen, worden opgeslagen in een database die is beveiligd met een wachtwoord. De host van een sessie of project kan deelnemers toegang verschaffen of weigeren en bovendien instellen of deelnemers bestanden mogen opslaan, bewerken of annoteren.

Sessies en projecten
De functionaliteit van Studio is tweeledig: projecten en sessies. Bewaar en beheer (gratis!) een onbeperkt aantal PDF-bestanden of bestanden met een andere indeling in de cloud met Studio-projecten, en beheer de toegangsrechten die projectpartners hebben om deze bestanden uit te checken en te bewerken. Werk waar u ook bent samen door 2D en 3D PDF-bestanden aan online Studio-sessies toe te voegen, zodat u en de door u geselecteerde deelnemers in realtime of afzonderlijk van elkaar op dezelfde PDF kunnen reageren. Er zijn geen grenzen aan wat u kunt doen wanneer u gebruikmaakt van het gecombineerde vermogen van Revu en Studio.

Download Bluebeam en probeer 30 dagen gratis:
Er is een Bluebeam Mac versie beschikbaar, lees meer.

Download Trial

Nieuws

 • Gilde tutorials

  De korte films van Gilde Software zijn namelijk voor bedrijven die het Gilde ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Gilde

  Gilde

  Als Gilde dealer leveren, installeren en implementeren wij Gilde (Pro). Gilde is een eenvoudig...

  Lees meer
 • Dacad

  Dacad

  Dacad is een programma voor automatische berekening van daken en dakconstructies met nauwkeurige wiskundige...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.