• Standaard header

Bluebeam OHC

Bluebeam Onderhoud
Bluebeam voorziet in een onderhoudscontract voor al haar software. Dit is een abonnement op software-updates zonder extra kosten. Het kan alleen worden afgesloten in combinatie met de aanschaf van een up-to-date-licentie, dus bij een nieuwe licentie of een upgrade naar de nieuwe licentie. De looptijd is steeds 1 jaar. Daarna wordt het Bluebeam-contract door Vallei Software stilzwijgend verlengd met telkens 1 jaar.

Verlengingsfactuur en opzeggen
Voor de verlenging van het onderhoud ontvangt u van Vallei Software jaarlijks een factuur zonder administratiekosten. De opzegtermijn is drie maanden en opzeggen kunt u op alle denkbare manieren doen en op elk moment, maar het is pas geldig als wij u per email daarvan een bevestiging hebben gestuurd. Dit doen we bij mondelinge opzegging meestal per direct, maar het is wel zaak om daar op te letten, zodat u niet plotseling onaangenaam wordt verrast door onze automatische factuur. Mocht zo iets gebeuren dan trekken we de factuur alleen in als u een bevestingingsbericht van ons hebt van de opzegging. Gelukkig zijn de bedragen meestal maar klein, komen opzeggingen weinig voor en gaat het maar zelden fout. Een te late opzegging accepteren we gewoon, maar als een opzegging voor het volgende contractjaar.

Verlenging onderhoud
De verlenging van het onderhoud betekent dat u weer een jaar extra recht hebt om de nieuwste versie te activeren. De Bluebeam-software die u hebt draaien blijft het doen met of zonder onderhoud. Het gaat dus om het updaten naar de nieuwste versie. De feitelijke overstap op een nieuwe versie doet u op het moment dat het u het beste uitkomt. U kunt u de laatste versie altijd downloaden vanaf onze website en per computer 30 dagen gratis testen. Als alles goed is gegaan, kunt u de nieuwe versie permanent in gebruik nemen. Daartoe moet u ook de licentie opwaarderen naar de laatste versie.

Na het installeren van de nieuwe versie en het activeren van de nieuwe licentie zal de oude licentie het nog gewoon blijven doen, maar voor een nieuwe installatie met de oude versie kunt geen licentie meer invoeren.

Nieuws

 • Gilde cursus

  Gilde-Verdiepingscursus Calculaties en Offertes in de Dakbranche   He...

  Lees meer
 • Gilde tutorials

  De korte films van Gilde Software zijn namelijk voor bedrijven die het Gilde ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Handsoft

  Handsoft

  Als Handsoftdealer leveren, installeren en implementeren wij Handsoft namens Gilde Software. Handsoft is een eenvoudig...

  Lees meer
 • Bluebeam

  Bluebeam

  U berekent snel en eenvoudig aantallen, lengtes, oppervlakten, omtrekken en volumes vanaf uw PDF- tekening. Deze...

  Lees meer
 • Dacad

  Dacad

  Dacad is een programma voor automatische berekening van daken en dakconstructies met nauwkeurige wiskundige...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.