• Standaard header

48 inch

Al uw digitale tekeningen kan u uitwerken middels Bluebeam, op dit moment de laatste versie 2017. De toegezonden of de gedownloade PDF bestanden worden in Bluebeam ingelezen en opgemeten.

U kan gebruik maken van een 48 inch Samsung monitor (128 cm) in combinatie met een Gforce GTX 750 videokaart hetgeen een super duidelijk beeld oplevert. De kosten van dergelijke hardware configuratie is afhankelijk van het merk scherm en videokaart (prijzen kunnen sterk wijzigen).

De tekening is super scherp en overzichtelijk omdat de hele tekening op het scherm te tonen is. Scrollen op het scherm in een tekening is niet nodig, in- uitzoomen blijft mogelijk. Met Bluebeam heb je de mogelijkheid om meerdere pagina’s tegelijk te openen zodat bijvoorbeeld de details of doorsnede duidelijk aangegeven kunnen worden.

Als u meer informatie wenst over onze hardware configuratie kan u altijd contact met ons opnemen of een mail sturen.

Nieuws

 • Gilde cursus

  Gilde-Verdiepingscursus Calculaties en Offertes in de Dakbranche   He...

  Lees meer
 • Gilde tutorials

  De korte films van Gilde Software zijn namelijk voor bedrijven die het Gilde ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Handsoft

  Handsoft

  Als Handsoftdealer leveren, installeren en implementeren wij Handsoft namens Gilde Software. Handsoft is een eenvoudig...

  Lees meer
 • Bluebeam

  Bluebeam

  U berekent snel en eenvoudig aantallen, lengtes, oppervlakten, omtrekken en volumes vanaf uw PDF- tekening. Deze...

  Lees meer
 • Dacad

  Dacad

  Dacad is een programma voor automatische berekening van daken en dakconstructies met nauwkeurige wiskundige...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.